Ara que les panxes estan tan de moda


En una societat justa les dones tindrien els fills però els homes haurien de servir de coixí a llurs dones.

M'explicaré, les panxes dels homes estarien fetes i preparades, naturalment, per a rebre i acoixar els caps de les fèmines. De ben joves haurien de preparar les seves panxes amb la ingesta d'abundant menjar i cervesa per tal de modelar veritables panxons còmodes. Evidentment la part que més mirarien les dones serien aquestes parts arrodonides dels homes. El tipus amb la panxa suposadament més amollida seria portada de Play boy. Tothom dormiria fent la T.

No et sembla una societat més justa i amable? Les panxes de les dones per a criar i les panxes dels homes per a cuidar els capets de les seves fèmines. Jo vull que el futur sigui així, per múltiples raons. Una d'elles i no per ser la primera, la més important, seria perquè menjaria per a dissenyar-me un bon panxorro, la segona seria per a rebre el teu capet cada nit. Els homes buscaríem dones amb el cap petit per raons de pes.
I així veuríem com en qualsevol entrevista a un famós, a la pregunta, que mires primer en un home? si l'entrevistada era dona contestaria la panxa i si era home, el cap.

Comentaris